artgeek.blogg.se

Ensamhet

Kategori: Tankar

Hej!
 
Denna inlägg kommer att blir lite djup . Ni som vill kan skippa denna inlägg. Jag vill skriva också  om andra saker på bloggen. Inte bara bra och dåliga händlser. Och konsten kommer självklart vara kvar.Men jag vill införa mer djup eller blir det för mycket hahahaha.Har säkert skrivit det tidigare i bloggen men eftersom jag har raderat alla inlägg och bestämmt mig att börja om på ny kula. Detta inlägg kommer handla om det som rubriken säger:Ensamhet.Vad ska jag börja ?! så svårt . Allt är så snurrigt just nu. Hur jag ska formulera och de är så svårt när tankarna flyger omkring. Att sätta dom i skrift är de svåra. MINNA FOKUSERA! till ämnet. Ensamhet.  Har försökt hitta några svar. Varför jag känner så ?

Att känna sig ensam ibland så många människor. Är fasktiskt ganska konstigt tycker jag eller är det jag som är konstig att tycka så ? Det finns så många människor i världen och vi fortsätter att öka .Men ändå få mig att känna ensamhet. Jag har alltid kännt mig ensam även om jag har varit med grupp med människor . Är det normalt att känna så här? Man frågesätter sin egna identitet om man passar in i alla samhällets normer. Är det därför jag känner mig ensam?


Min stora fråga är vad är det mening med livet? om jag skulle ställa den frågan till min familj.
Ärligt talat Så vet jag aldrig vad dom skulle svara. Vi pratar aldrig om såna djupa frågor. Jag tycker att vi flyr från våra egna känslor och hur egenligen vi känner. Vi är fega att prata om våra problem. Eftersom jag har blivit uppfostrat att vara "stark" jag tycker att vi missbrukar ordet stark . Att man inte ska visa sina känslor för andra då är man svag? Jag tycker tvärtom att man är strak visa sina känslor det gör oss mer till medmänniskor. Jag har alltid varit rädd för att säga vad jag tycker. Varför ? är de här en av sakerna som får mig känns ensamhet?


Har alltid trott att mina åsikter har varit korkade på någon sätt. Är det fel att tänka annorlunda även om jag har sagt vad jag tycker så blir jag alltid tllrättvisat. Varför ska jag respektra andras åsikter om man inte kan respektera mina.Visst ska man vara försiktig vad man säger så att man inte sårar någonannas känslor. Men man borde säga sina åskiter utan man blir missuppfattad. Snälla låt mig förklara! På såvis har jag kännt mig ensam. Många säger att jag är konstig men jag vet inte vad dom menar med det. Får aldrig någon förklaring. Jag hatar verkligen när folk säger något man är utan att få en motivering. Men på vilket sätt är jag konstig ? om man inte kan ge någon förklaring så tycker jag man ska hålla käften. Att kalla folk för saker kan såra personen i sig. Nu kanske ni tycker jag låter känslig. De här är mina tankar och hur jag känner. En del av min personlighet.

Ingen är perfekt och jag tycker att man inte ska frysa ut folk heller det. bara för att man inte är som alla andra. och vem är normal ?

 

Jag skulle kunna fortsätta men jag inser att inlägget börjar likna snart en roman och det blir för långt att läsa.

Tack för ni som tittar in och läser mina inlägg <3

Hoppas att ni har haft en bra dag !

 

 

Blått

Kategori: Inspo

De blev ett blått inspirerande inlägg  
 
Alla bilder hitta jag på tumblr.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Kategori: Allmänt

Hej! I lördags jobba jag på event. De var en upplevelse . Har aldrig jobbat på event tidigare. Lärde mig massor . De är svårare än vad man tror. Beror på vad för uppgift man får. De många moment man måste hålla koll på. Min arbetsuppgift var hinderfunktionnär. Själva evenet heter Color Obstacle Rush.
Söndag tog jag det lugnt och åkte senare på dagen till stranden för att bada. De var min andra dopp i Mälaren. Så har min helg sett ut . Hur var er helg? 😊

Godmorgon!

Kategori:

Igår var det sista dagen på västerås cityfestival. De gick fort 😂. Ni som undrar vad det är ,innehåller det: musik, marknader, karuseller. Enda stor fest helt enkelt. Den håller på i tre dagar. Jag tycker det är roligt att det sker sådant  i stan. Jag fick se gryma band . Så nöjd. Jag tycker det var bättre i år med musiken. Det är en smaksak .  Här är lite bilder från själva konserten. Tyvärr tog jag inga bilder på  resten av festivalen bara på konserten hehehe. Men hursomhelst var det roligt.

Idag är det fint väder idag och jag ska träffa en vän idag. Som jag inte har sett på 100 år sedan.

Glöm inte att följa mig på instagram @artgeek90  ( om ni vill ) 😉

Hoppas att ni har en fin dag ❤
Ta hand om er BACKYARD BABIES HARDCORE SUPERSTAR