artgeek.blogg.se

Skapar

Kategori: Min konst

Hejsan! Just nu håller jag på med denna illustration. Jag är väldigt fascinerad av skelett, kranium och ben. Tycker ben är så fina på sitt eget sätt.De låter lite creppy 😂. Hur som helst så här långt har jag kommit nu. Har varit väldigt dåligt på att ta bilder under själv processen. Hoppas ni gillar den . Hela resultatet kommer att komma upp på bloggen när teckning är klar.

Ha de bra så länge 💕✌

Får ej ta mina bilder utan tillåtelse ✌

Ny chocker

Kategori: Allmänt

Tjena! Hoppas allt är bra med er💕 jag hittade en ny chocker från Gina tricot. Nu kan jag låsas vara en sailor moon karaktär 😂. Jag är sån jävla nörd när det kommer till anime och manga. Jaja hur som helst känner jag mig jättefin i halsbandet 🌟🌟🌟🌟🌟 förresten vill ni se look book eller något liknande? Jag funderar fortfarande vad jag vill göra när det kommer till Youtube. Vi får väl se vad de blir. Jag har inte bestämt mig. Vi hörs !
Kram

Skogens fynd

Kategori: Allmänt

Hej!Jag plocka lite blåbär i helgen och det kändes bra att gå i skogen. De är så avslappnande. De hänt ganska mycket i helgen jag har firat två personer och gått på medeltiden marknad. Hur har eran helg varit?

Här lite bilder😊

Kram❤

Bilder är mina och får ej användas utan min tillåtelse ✌

THE STRUTS

Kategori: Musik

Hejsan!
är allt bra med er ? tänkte skriva ett snabbt inlägg bara innan jag går och lägger mig . Har ni hört talas om bandet The Struts? Inte? jag tycker att ni borde kolla in dom . Deras musik förgyller min dag .Hur som helst här är en av deras låtar.  Dom finns på Spotify också om ni vill lyssna mer .
 
kram <3